Nilsenhus @ Bigfishadventure


NilsenhusVoor de sportvisser die alles bij de hand wil hebben is Nilsenhus helemaal perfect. U heeft hier alles op zeer korte afstand: supermarkt op 100m – haven, boot en fileerruimte op 300m.
Voor onze gasten werd er in 2013 door het Hasvik hotel een grote nieuwe boot steiger welke plaats bied aan 24 boten en ook een nieuwe fileer ruimte gebouwd.

image016hasvag-21_Hier kan je rustig de gevangen vis fileren en bewaren in de voor U voorziene diepvriezers. Ook je vis kleding kan je hier drogen. En gezien er steeds meer van onze gasten de uitrusting welke ze enkel op Sørøya gebruiken hier achterlaten tot het volgende seizoen hebben we op de zolder van de fileer ruimte plaats voorzien waar ze hun spulletjes veilig kunnen bewaren tot de volgende trip. Zoals je ziet, alles binnen handbereik.

De beste visgronden van Noorwegen liggen hier aan je voeten en vind je op slechts 10 à 20 min varen. Zo werden er dit seizoen zeer veel heilbotten in de 20+ klasse gevangen met uitschieters van 38- 51 en 87kg. Ook het Belgisch record heilbot zijnde een platte van 106kg werd hier op slechts 20 min varen gevangen tijdens het Sørøya Fishing heilbot festival, welk steeds doorgaat begin september. Moest het een keertje slecht weer zijn kan je vlak bij goed op platvis vissen. Regelmatig worden hier schollen van meer dan 50cm gevangen .

Bij aankomst op het eiland word U verwelkomt met een gratis ontbijt. Visgids en schipper Marc informeert de gasten ondertussen over de beste stekken vh ogenblik en verklaart de best vangende montage´s. Marc was de eerste Belg welke voet op Sørøya plaatste. Lang voor dat ook maar iemand in de lage landen van Sørøya gehoord had viste Marc samen met zijn maatje ” wijlen Harm Nuis ” reeds op deze unieke visgronden. Het was trouwens Marc welke Sørøya op de kaart plaatste met zijn reisverslagen in de Zeehengelsport en in Beet. Daarom kunnen we stellen dat boeken bij Sørøya Fishing, met Marc als gids, het beste is wat noord Noorwegen te bieden heeft.  Niet een gids welke zijn info uit de diverse hengelsportbladen moet halen of er enkel in de zomer verblijft. Maar een gids welke erbij was van het eerste moment er het ganse jaar door  verblijft en tevens houder is van diverse tot de verbeelding sprekende Belgische records. 

Inrichting Nilsenhus
Op het gelijkvloers bevind zich een grote huiskamer, keuken, toilet en een veranda.
De bovenverdieping bied verdeeld over 4 slaapkamers plaats aan 7 personen. Hier bevind zich ook de badkamer met douche en wastafel. Verder is er in het huis alles aanwezig om 6 personen een comfortabele vakantie te bezorgen. Alles, tot en met beddengoed en handdoeken is voorzien. In principe hoef je enkel je kleding en uitrusting mee te brengen.
IMG_0051IMG_0056

Woonkamer:
Zithoek, elektrische verwarming, eethoek, TV en gratis WIFI.
nilsenhus-03_3Keuken:
Elektrisch fornuis met oven, microwave, koelkast, koffiezetter en vaatwasmachine.
IMG_0062IMG_0061IMG_0064IMG_0065
Slaapkamers:
4 Slaapkamers welke plaats bieden aan max 7 personen.
Badkamer met douche, toilet en wastafel.
Wisseldagen zijn steeds op vrijdag. De accommodaties zijn op de dag van aankomst beschikbaar omstreeks 11u en er word van onze gasten verwacht dat ze op de dag van vertrek de accommodaties ten laatste om 6,30 u verlaten. Dwz  dat ze vertrekken met de eerste Ferry of met de eerste vlucht.

  7 Dagen accommodatie Nilsenhus max 7 personen- Wisseldag op vrijdag.   Nok  Euro
    35000   3105
   23ft Kaasbøll boot 150pk, GPS / Visvinder / Lifejacked   19200   1920
  Warmte / Drijfpakken   850   80
  Hengels met molens en gevlochten kwaliteits dynema   850   80

wifi  Eindschoonmaak / bedlinnen / handdoeken / stroom / belastingen incl.
Bij boeking dient 30% voorschot betaald en aanvaard U de algemene voorwaarden. Personen geboren na 1980 moeten in het bezit zijn van een vaarbewijs om een boot te besturen in Noorwegen.
Prijzen in euro zijn richtprijzen en afhankelijk van de dagkoers.
Inchecken vanaf 11u. Uitchecken ten laatste om 7u.
Enkele vangsten van onze gasten in het Bigfishadventure kamp

.
IMG_0035OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_36035 (1)bilde 3-6bilde 1-6unnamed 4

info@soroyafishing.com
soroyafishing@gmail.com
Tel: +47 99346673

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *