Kabeljauw 30kg nieuw pr voor Fred.

In tegenstelling tot gisteren toen we vanwege tamelijk veel wind moesten vissen waar we konden, in de luwte dus, was het vandaag mooi weer. Dit betekende dat we vanochtend meteen naar mijn favoriete stek vaarden.
Hier aangekomen zag het er veelbelovend uit op de visvinder en de eerste gullen kwamen meteen aan boord. Foto 30-03-14 om 17.21 (1)
Foto 31-03-14 om 18.41Foto 31-03-14 om 18.42
Mooie vissen, maar niet het formaat wat we wilden. We verkasten diverse x, overal veel schrijverij op de visvinder en overal hetzelfde formaat. Allemaal mannetjes tot een kg of 10. De dames hadden zich deze keer goed verstopt. Dan maar terug naar mijn favoriete stek en ja hoor hier was het meteen raak. Een dikke dame van 24kg vergreep zich aan de Crazy Daisy. De eerste 20 plusser voor deze groep was binnen. We driften een half uurtje en opnieuw vingen we enkel mannetjes tot een kg of 10. Deze waren allen paairijp en lieten hun hom lopen zodra ze aan boord kwamen. Vandaar dat we weten dat het mannetjes waren. Tijdens het terug opvaren vroeg Henk of hij ff met mijn hengel, een Westin 3776 popping hengel in combinatie met een VanStaal 250 molen kon vissen. Uiteraard was dit geen probleem, en 5 minuutjes later stond Henk een kabeljauw van zo maar ff 30kg te drillen welke vol de hardbait genomen had. Henk is voor het eerst op Sørøya en zijn pr kabeljauw wat op 6kg stond staat nu op 30kg. Proficiat Fred.
Foto 31-03-14 om 18.40Foto 31-03-14 om 18.43
24 kg                                                                                     Nieuw pr 30kg.
Hier doen wij het voor.

Marc

2 reacties op “Kabeljauw 30kg nieuw pr voor Fred.

 1. Hoi Marc,

  Wat een prachtige verslagen telkens. Echt genieten!
  En wat is er weer een boel gevangen de voorbije weken..
  Ik baal nog steeds dat onze trip naar het hoge noorden niet door kon gaan vorig jaar..
  Maar wat in het vat zit…..
  Succes verder daar en Vangze!!

  1. Het gaat er vast nog wel een keertje van komen Resa. Zoals je zelf zegt “wat in het vat zit verzuurt niet”. je weet ons te vinden.
   Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *