Laatste dag, laatste 20 plusser voor groep De Kock & Co

De groep rond Peter De Kock beleefde een fantastische start van het nieuwe seizoen.
Niet alleen het weer, ook de visserij was super. Er werd veel, zeer veel vis gevangen waarvan de meeste dik over de 10kg. We vingen er 5 over de 30kg met als uitschieter de kabeljauw van Frank welke met zijn 39kg een evenaring is van het huidige Belgische record.
Vandaag, de laatste dag was de vangst minder. De vis was niet echt actief en het formaat was niet zoals we het de afgelopen dagen gewend waren.

Foto 20-03-14 om 18.10Foto 20-03-14 om 18.11
De meeste vissen waren van bovenstaand formaat. Leuke vissen maar niet wat we gewend zijn.
Foto 20-03-14 om 18.17 (1)Foto 20-03-14 om 18.13

Gellukig wist Bart er op de valreep nog eentje van 24kg te vangen. Dat maakt dat er alle dagen 20 plussers werden gevangen. We zijn ondertussen de tel kwijt geraakt maar het waren er veel.
Foto 20-03-14 om 18.14De volgende groep arriveert morgen avond en de weersvoorspelling voor zaterdag ziet er niet goed uit. Hoop dat we zaterdag kunnen vissen.
Marc

 

2 reacties op “Laatste dag, laatste 20 plusser voor groep De Kock & Co

 1. Dag Marc

  Deze sportvissers kunnen terugkijken op een fantastische week met alles wat je ja als zeevisserij kan wensen. Groter vissen, mooi visser en prettig gezelschap.
  Laten we hopen dat dit slechts een voorproefje is van wat er nog komen gaat.

  Groet

  Joop van Velzen

  1. het is en blijft vissen Joop. Zoals je weet ben ik een fervent visser en geniet er net zoveel van als mijn gasten mooie vissen vangen dan wanneer ik ze zelf vang. Het is en blijft vissen, ik doe mijn uiterste best en durf te stellen dat indien je bij ons geen vis vangt, je nergens wat zal vangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *