Sørøya Live: Heilbot 90kg, gevlekte zeewolf 20kg!

188cm 90kg
188cm 90kg

De voorbije week hadden we zeer mooi weer. Niets wind en weinig of geen stroming maakte dat het een taaie visserij was. Ondanks dat we er veel moeite moesten voor doen werden er zeer mooie en speciale vissen gevangen.
Top was de heilbot van 90kg gevangen door onze gasten in het Bigfishadventure kamp.
Niet enkel deze staldeur maar ook een gevlekte zeewolf van 18 en nog eentje van 16kg waren de absolute toppers voor deze groep.

unnamedunnamed

Aan boord van de Stella Polaris werden voornamelijk dikke kabeljauwen tot 25kg gevangen en Stefan miste een zeer zware heilbot om dat de slip van zijn reel plotseling blokkeerde. Nogmaals wil ik er op drukken ” kom je naar Sørøya is de kans op het vangen van de vis van je leven zeer groot. Dit kan enkel als je materiaal voor de volle 100% in orde is”.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAP1090472P1090475P1090480

Ook de groep rond Dirk Van Stijvoort welke te gast waren in het Bigfishadventure kamp boekte zeer mooie vangsten. Hoogtepunt bij hun was de koolvis van 14kg gevangen door Patrick Vanotterdijk op een lichte spinhengel. Top sport!
IMG_0258OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAunnamedunnamedunnamed

Verder was er ook nog de gevlekte zeewolf van 18kg gevangen door een van onze gasten in het Havfiskesenter en als afsluiter de heilbot van 45kg in het Bigfishadventure kamp.
dsc09472unnamed

Ook al moest er de voorbije week gewerkt worden om vis te vangen kunnen we gezien de vangsten van een meer dan geslaagde week spreken.
Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *