Sørøya Live, kabeljauw 35kg in het Havfiskesenter.

De jongens uit het Havfiskesenter melde me zo juist dat hun vandaag een mooie kabeljauw van 35kg vingen.

35kg
35kg

Verder werden er ook nog veel van tussen de 15 en de 20kg gevangen. Darius probeerde het op de roodbaars en ook al is het nog zeer vroeg om gericht op grote roodbaarzen te vissen wist hij er twee van circa 5kg te vangen.
dsc09413
Ze zitten er dus al wel, maar hij vertelde mij dat het een taaie visserij was. Ze zaten in kleine groepjes, en dat valt niet mee om deze te treffen op 240m diepte. De groep welke ik nu in het Havfiskesenter heb zou later zelf een verslag inzenden. Dus bij deze alvast een paar foto´s.
dsc09407img_1141

Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *