Sørøya Live, Stella Polaris

De voorbije dagen was het een taaie visserij. Vriend heilbot had weinig of geen interesse voor het aas. Zoals ik reeds eerder melde doe ik momenteel zeer veel filmen met de Water Wolf kamera. We zien diverse heilbotten het aas volgen en er mee spelen, maar verder geen actie. De filmpjes komen later zodra ik de tijd vind om ze te monteren.
P1110166
Gezien we naar doodtij gaan vreesde ik dat het ook vandaag zeer taai zou worden, gelukkig was ik fout. De stroming was zowat nul en tegen alle verwachtingen in ving ik meteen een mooie heilbot van 123cm op de hengel welke uitgerust is met deWater Wolf onderwater kamera. Dit is slechts de tweede heilbot welke de shad onder de kamera pakt op 4 weken. Daarom had ik meteen het gevoel dat er vandaag wel eens meer actie in kon zitten. En ja, zo was het ook.
Nog geen tien minuutjes later stond Eric ook met een heilbotje van een meter te stoeien. P1110170 P1110155 P1110156
In het totaal vingen we 6 heilbotjes van tussen de 100 en de 132cm wat betekent dat de minste 10kg en de zwaarste 32kg was.
Morgen proberen we het opnieuw op dezelfde stek.

Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *