Sørøya Live. Boemmm kabeljauw van 34kg voor Richard.

IMG_109534kg, nieuw pr voor Richard.

Gezien de mooie vangsten van gisteren werd er vandaag meteen koers gezet naar die zelfde stek. Het was een prachtige winterdag, geen wind, blauwe hemel en het zonnetje wat voor een aangename temperatuur zorgde. Wat wil je nog meer. Jawel, juist, vis!

IMG_1071Ray 23kg

De vis was snel gevonden maar ze waren niet echt actief. Ook al verschenen er mooie scholen op de visvinder was het moeilijk om er eentje aan de haak te krijgen. Er liep weinig of geen stroming en het was zowat windstil. Wat betekend dat we bijna niets driften. Mooi weer, jawel, maar deze combinatie was niet zo best. Er werd regelmatig verkast en ik stopte dan telkens midden in een nieuwe school. Op die manier werd er alsnog regelmatig mooie vissen tot een kg of 15 gevangen werden.
IMG_1077Henk 20kg

Toen de stroming een beetje begon te lopen werd het formaat aanzienlijk zwaarder.
IMG_1103Rich 22kg

IMG_1087Henk 23kg

P1000148P1000151

P1000146Plotseling waren het allemaal vissen van tussen de 15 en de 20kg en diverse over de 20kg. Gezien we alle vissen zo snel mogelijk willen terug zetten werden opnieuw enkel deze gewogen waarvan we zeker waren dat ze de +20kg waren. P1000152Richard welke een half uurtje van te voren een kabeljauw van 34kg ving sluit een geslaagde trip af nog eentje van 27kg. Niet verkeerd voor zijn eerste Sørøya trip.

Marc

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *