Sørøya Live, 81 jarige Gerard vangt kabeljauw van 40kg op de Stella Polaris!

Gerard beleefde op Sørøya de visreis van zijn leven.
Hij verbeterde de eerste dag van het verblijf zijn pr van 34kg met een kabeljauw van 38kg. De vis was afgepaaid wat betekent dat hij twee weken vroeger dik over de 50kg zou gaan. Gerard zijn week kon niet meer stuk, maar het werd nog beter. De volgende dag ving hij er nog 3 van boven de 30kg en een uitschieter van zo maar ff 40kg. De vis werd aan boord gewogen en de weegschaal schommelde steeds tussen de 40 en de 42 kg. We kunnen dus stellen dat we niet overdrijven dat hij minstens 40kg was. Een dikke proficiat voor Gerard en bedankt dat alle vissen keurig netjes terug gezet werden RespectDeze kabeljauw van 55kg werd gisteren door een beroeps gevangen.
Bron en foto iFinmark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *