Ray & John, dag 1

Vandaag arriveerde John en Ray met de eerste Ferry op Sørøya. Eerst werd een ontbijt genuttigd in het Hasvik Hotel en vervolgens passeerde we langs de lokale supermarkt waar de nodige proviand voor de rest van de week werd aangekocht.
Rond een uurtje of 12 zaten we dan eindelijk op het water. Gezien we een uur voor de kentering zaten besloot ik om niet teveel vistijd te verspelen met varen en probeerde zo snel mogelijk een school vis te vinden welke de moeite waard was om te proberen.
P1100533
Gevonden!
P1100520
P1100543
P1100539
Daar de stroming er zo goed als uit was kon er uitstekend met licht materiaal gevist worden wat een fantastische ervaring is bij vissen van dit formaat.
Dag 1 zit er op, de spieren zijn los en indien het weer het toe laat gaan we morgen voor de biggen.

Marc

2 reacties op “Ray & John, dag 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *