Algemene voorwaarden.

Sørøya Fishing & Guiding

Hierna genaamd Reisorganisator.
De partij wiens activiteit bestaat uit het organiseren van vis reizen voor individuen en groepjes mensen onder eigen naam.

Klant, hierna genaamd Reiziger.
De andere partij die aan het contract deelneemt en als zodanig de voorwaarden van de reisorganisator accepteert.

Boekingen
Degene die de reis boekt word beschouwd als ”hoofdboeker” en is daarmee aansprakelijk en verantwoordelijk voor de gehele boeking. Ook is deze aansprakelijk voor alle medereizigers door hem aangemeld.
Direct na boeking dient een aanbetaling van 35% van de totale reissom te worden voldaan.
Prijzen in Euro’s vermeld op de webpagina’s van Soroya Fishing & Guiding zijn afhankelijk van de koers. Dit geld enkel voor de accommodaties bij Bigfishadventure. @BFA. De lokatie Havfiskesenter en Skipperhuset worden gewoon in euro betaald.

Met het betalen van de aanbetaling accepteert de reiziger de voorwaarden zoals beschreven op deze pagina. Indien niet anders vermeld in het contract dient de restbetaling uiterlijk 7 (zeven) weken voor vertrek in het bezit van de reisorganisator te zijn. Indien de restbetaling niet in ons bezit is tegen de uiterste betaaldatum behoud de reisorganisator zich het recht om de reis te annuleren. Alle gemaakte kosten zowel direct als indirect en inclusief gerechtelijke kosten zijn voor rekening van de
hoofdboeker.

Annulering:
Bij annulering worden volgende kosten in rekening gebracht.
— tot 60 dagen voor de dag van aankomst: 35% van de reissom.
— vanaf de 59e dag ( incl.) voor aankomst: 100% van de reissom.

Verzekering:
U bent op onze reizen niet verzekerd. We raden dan ook aan dat U een reis/ziektekosten/annulatie verzekering afsluit welke U en Uw goederen verzekert voor de periode dat U reist.

Eindschoonmaak:
De accommodatie dient bezemschoon achter gelaten te worden. Dat wil zeggen dat U alle vuilnis in de accommodatie verwijdert en deze in vuilniszakken in de betreffende container deponeert. Tevens dienen de bedden afgehaald te zijn en handdoeken + bedlinnen verzamelt in de badkamer van de accommodatie en alle gebruikte koppen, borden, pannen enz moeten afgewassen worden. Mocht de accommodatie niet bezemschoon achtergelaten worden kunnen er extra kosten aangerekend worden aan de ”hoofdboeker”.

Eindschoonmaak boot:
De gehuurde boten moeten in zuivere staat en met volle benzine tank achter gelaten te worden. Dat wil zeggen dat de boot achtergelaten moet worden in dezelfde staat als dat U hem ontvangen hebt. Zuiver en vol getankt. Indien Uw boot niet vol getankt moest zijn op de dag dat U aankomt dient U direct uw gids ter plaatse te contacteren op het nr: +47-99346673
Voor het niet reinigen of tanken van de boot worden extra kosten berekent.

Klachten:
Eventuele klachten betreffende accommodatie of huurboot moeten tijdens het verblijf direct gemeld worden aan Sørøya Fishing & Guiding. Na het verblijf worden klachten welke niet ter plaatse tijdens het verblijf zijn gemeld niet in behandeling genomen.

Overmacht:
Soroya-fishing & guiding is niet aansprakelijk voor eventuele overmacht. Deze omstandigheden betreffen stakingen, oorlog, natuurrampen, extreeme situaties waar de verhuurder geen controle over heeft,extreem slechte weersomstandigheden, schade aan boten of accommodaties, eventuele stopzetting van de bedrijvig heden door overlijden of faling van de verhuurder waardoor verder verhuur niet meer mogelijk is.

Andere eventuele door de reiziger gemaakte kosten zoals overnachtingen tijdens de reis, ferry’s of vlieg tickets welke door de reiziger persoonlijk bij derden geboekt werden worden niet terug betaald door soroya-fishing&guiding.

Personen welke geboren zijn na 1980 moeten in het bezit zijn van een vaarbewijs om een boot te besturen in noorwegen!

Noors recht:
Op de reisovereenkomst en alle daaruit voortvloeiende verplichtingen is Noors recht van toepassing. Alle betwistingen behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbank van Alta / Noorwegen.

info@soroya-fishing.com
soroyafishing@gmail.com
Of telefoneer +47 99346673

Marc Van Roie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *