Sørøya Live: Dirk vangt zijn eerste 20+ heilbot.

Ondanks dat het nog steeds een taaie visserij is vingen en verspeelde we vandaag opnieuw  een paar leuke heilbotjes. Dirk opende op de eerste stek met een heilbot van 128cm / 25kg.
Opnieuw beleefde we een zeer spectaculaire dril en moest ik constant de boot bijsturen omdat de vis steeds probeerde om onder de boot door te duiken.
Foto 06-07-14 om 19.54Mooie vis voor Dirk welke hem ook de +20kg Sørøya Fishing Badge opleverde. Welkom in de club Dirk.
Stek nr 2 leverde net als stek nr 3 niet op en we verkasten naar de stek waar Luc gisteren deze van 45kg ving en waar we mogelijk ook wat mooie gullen wilde proberen te vangen. Gullemans was volgens de visvinder wel goed aanwezig, maar had er helemaal geen zin in.
Af en toe konden we der eentje verleiden, maar het formaat was meestal klein.  Ook hier was het Dirk welke er de grootste uit plukte en Eddy vestigde een nieuw record mini gul.
Foto 06-07-14 om 19.57Foto 06-07-14 om 19.55
Leuke gul voor Dirk.                                                    Eddy met nieuw pr mini gul, haha.

Het lijkt wel dat deze stek op Luc zijn lijf geschreven is want opnieuw ving ook deze hier een mooie heilbot. Zowel hij als Dirk verspeelde hier nog een mooie en toen Luc er opnieuw een flinke aan de haak had en zijn hengel overgaf aan Serge welke nog nooit een heilbot ving, werd ook deze verspeeld. De lijn kwam ff slap tijdens  het overnemen van de hengel en dat was genoeg voor de platsloeg om het hazenpad te kiezen.
Foto 06-07-14 om 19.56Al bij al mogen we niet klagen. de score staat na twee dagen vissen op 6 verzilverde heilbotten.

Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *