Sørøya Live. Mooi begin van de visvakantie.

Vandaag arriveerde de nieuwe groep op de Stella Polaris. Na dat de jongens de nodige inkopen gedaan hadden en geïnstalleerd waren bleef er nog tijd over om een uurtje of 3 te gaan vissen. Snel naar de dichtstbijzijnde stek op 20 minuutjes varen. Hier aangekomen was het net een uur voor de kering, wat betekent dat het nog slechts een uurtje goed vissen was op heilbot. Gelukkig was dat uurtje genoeg want Jos ving meteen een leuke heilbot.
P1090869Hier doen we het voor.

Marc

 

Eén reactie op “Sørøya Live. Mooi begin van de visvakantie.

  1. goed gedaan jos er zitten nog groter ga zo door ik zie wel hoe het verder gaat.
    de groeten aan de rest. en ook aan Mark

    grt.Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *