Sørøya Live: Stella Polaris

Ondanks dat het de voorbije week een taaie week was en we gisteren niet een platsmoel vingen bleven vader en zoon Nimpen volharden in het vissen op heilbot. Vandaag werd hun geduld beloond met een paar mooie heilbotten. Waarvan de mooiste 121cm  wat volgens de tabel 21kg betekent, gevangen door Arjan.
Foto 02-07-14 om 19.29Ook werden er weerom wat mooie gullen gevangen en miste ondertekende een mooie heilbot.
Foto 02-07-14 om 19.27Foto 02-07-14 om 19.30
Zoals ik reeds diverse x aanhaalde springen heilbotten echt niet in de boot. Zijn ze los dan beleef je de dag van je leven. In het andere geval moet er net als vandaag alles uit de kast gehaald worden om er eentje te vangen. Dat maakt het leuk, daarom noemt het vissen ipv “vangen”.
Foto 02-07-14 om 19.31P1090619
Enkel met de rumble shad van @rt baits waren ze vandaag te vangen.
Morgen nog een paar uurtjes en de week zit er weerom op voor Arjan en Ad. Zou mooi zijn moest ik er in slagen om er bij Ad ook nog eentje in de +20kg klasse aan de haak te hangen.
Marc

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *