Sørøya Fishing Heilbot Festival.

Er is een spreekwoord dat zegt ” aan alle mooie liedjes komt een einde”. En ja, helaas is dat waarheid. Ook aan het Sørøya Fishing Heilbot Festival is vandaag een einde gekomen. Tevreden kijken we terug op een meer dan geslaagd festival, waar allen het best naar hun zin hadden. De sfeer was opperbest, de nieuwe deelnemers werden zeer goed opgevangen door de anciens en de heilbot vangsten waren optimaal. Ook al was het weer niet al te best en konden we slechts 5 van de 7 dagen vissen werden er alsnog zo maar even 132 heilbotten gevangen. Dit alles was te merken tijdens de premie uitrijking in het Hasvik Hotel waar alle deelnemers een gratis feestmaal aangeboden werd.

 

imageimage

Sørøya Fishing staat niet alleen bekent voor zijn grote vissen, ook onze prijzen mogen er zijn. Waarvoor ik eerst en vooral onze vrijgevige sponsors welke het mogelijk maken wil bedanken. Zoals steeds was Pure Fishing opnieuw hoofdsponsor van het Sørøya Fishing Heilbot Festival en verzorgde hun de hoofdprijzen. Verder werden er nog mooie prijzen ter beschikking gesteld door WFT, Havfiske.nl, Zeevissport.com , het visblad Beet en uiteraard ook Bigfishadventure & Sørøya Fishing. Winnaar van het festival 2014 is Eric met een heilbot van 161cm wat volgens de tabel 61kg betekent. Eerst en vooral won Eric een bon voor gratis deelname aan het festival 2015 voor de ganse groep van 6 personen. Dit wil zeggen dat hij tijdens het festival 2015 gratis een accommodatie voor 6 personen inclusief 2 boten ter beschikking krijgt. Vervolgens won deze ook een Penn Regiment hengel, Penn Spinfisher V7500 molen, een Sørøya Fishing / Havfiske jas en een Beet jaarabonnement. Al bij al een prijs ter waarde van 4500 euro.

image

Tweede prijs, Penn Rampage hengel & Penn Spinfisher V7500 molen gaat naar Paul met een heilbot van 158cm / 55kg.

imageimage

Derde prijs, Penn Rampage hengel & Penn Spinfisher V7500 molen gaat naar Jurgen met een heilbot van 155cm / 52kg. Vierde prijs, Penn Rampage hengel & Penn Spinfisher V7500 molen gaat naar Ronny met een heilbot van 153cm / 50kg. Vijfde prijs , Penn Rampage hengel & Penn Spinfisher V7500 molen gaat naar Piet met heilbot van 145cm / 42kg.

imageimageimageimage

Zesde prijs, WFT Speed Jig hengel, Marc met een heilbot van 144cm / 41kg. Zevende prijs, WFT Norhtman Pilk, Davy met heilbot 138cm / 36kg. Davy won trouwens het festival 2013 met een heilbot van zo maar ff 106kg. Achtste prijs, WFT Mission Red hengel, Perry met een heilbot van 133cm / 32kg. Op plaats nr 9 hadden we Roddy welke een WFT Sørøya Special won met een heilbot van 124cm / 23kg. Nr 10, Hans welke een Sørøya Special hengel won met een heilbot van 123cm / 22kg. Vervolgens won Ronald een WFT Sørøya Special hengel met een kabeljauw van 126,5cm, Paul een WFT Sørøya Special hengel voor de leukste foto en ontving Milos een Beet jaarabonnement, Rapala Weegschaal en een Zeevissport Hooded Sweater als troostprijs. Verder ontvingen alle deelnemers een speciaal voor het festival ontworpen Zeevissport T Shirt en een unieke Havfiske / Sørøya Fishing pet.

image

Welkom in de Sørøya fishing +20kg +30kg en +50kg club.

Nogmaals wil ik Pure Fishing, WFT, Zeevissport.com, Bigfishadventure, Havfiske.nl en Beet bedanken voor de Sponsoring. Alsook Totalfishing.nl voor de vlotte samenwerking.

image

Het Sørøya Fishing Heilbot Festival 2015 gaat door in de periode 28/08 tot 04/09/2015.

Marc

www.soroyafishing.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *