Sørøya Live.

Helaas was de weersvoorspelling voor vandaag juist en hadden we opnieuw slecht weer.
Daarom besloten we om het vlakbij op heilbot te proberen. Het is weliswaar nog vroeg in het seizoen maar gezien er daar in de zomer regelmatig mooie heilbotten gevangen worden wilden we het toch proberen. En… eerlijk gezegd hadden we geen andere keuze, het was gewoon te ruig.
Heilbot hebben we niet gevangen. Wel verspeelde Patrick en Jean Paul een paar vissen waarvan we bijna zeker konden zijn dat het heilbot was. Zowel aan de aanbeet als de run van deze vissen was herkenbaar als typisch heilbot.
Verder werden er een paar kleine gulletjes gevangen en Patrick ving de enigste bruikbare gul van de dag.
P1100746
Morgen is het alweer de laatste dag voor deze jongens en gelukkig word er goed weer voorspeld. Hoop dat deze voorspelling ook juist is.
Marc

Eén reactie op “Sørøya Live.

  1. Ja mannen over pech met het weer gesproken…….. Maar allez het is blijkbaar toch een mooie ervaring geweest. Het slechte weer geeft jullie alvast een reden om het volgend jaar of zo nog eens te proberen….. En Patrick scoorde je tot hiertoe natuurlijk, want er komt nog een dag, niet de grootste vissen dan haal je het ruimschoots in de vermeldingen in het dagboek. We duimen alvast voor mooi weer morgen, voor een wonderbare visvangst en voor vrijdag een voorspoedige reis met mooie hostessen en zonder vertragingen. Good luck! Groetjes van Marc en Cyrilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *