Sørøya Live, zeer slecht weer.

Het weer zit echt niet mee deze week. Gisteren konden we er niet uit vanwege veel te veel wind. Heden morgen was het iets beter en konden we er wel uit, maar rond de middag trok de wind weer stevig aan en moesten we helaas opnieuw binnen komen. P1100727
De jongens hadden al een paar mooie vissen over de 15kg gevangen en net op het moment dat de vis echt begon te jagen en ze alle 4 met een kromme hengel stonden begon de wind aan te trekken. Dit gebeurde zo snel dat voor de vissen geland waren we al met een dikke 6 beaufort zaten. Hoog tijd om terug te gaan dus.
Jozef was vandaag de grote winnaar met kabeljauwen van 19 en 18kg. Ook Rik ving een dikke en mooi gekleurde kabeljauw. Patrick stond er bij en keek er naar terwijl hij een leuke heilbot aan de haak had met als gevolg… weg heilbot. P1100729
De weersvoorspelling voor morgen is opnieuw niet al te best. Hoop in ieder geval dat we een paar uurtjes kunnen vissen.
Marc

Eén reactie op “Sørøya Live, zeer slecht weer.

  1. GOED ZO EN IK MET MIJN BAARSJE VAN 42.5 CM
    IK WENS JULLIE HET BESTE GINDER EN EEN GOEDE EN GROTE VANGST DAAR
    GROETEN VAN ONS ALLEN
    TOT LATER JOHNNY CHRISTINE EN KENZO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *