Sørøya Live

Toen we vanochtend vertrokken liep er nog een aardige deining. Maar gezien er weinig of wind stond besloten we meteen naar de stek te varen waar we eergisteren goed gevangen hadden. Hier aangekomen was het reeds veel rustiger en de visvinder vertoonde veel vis. Dat beloofde, dachten wij, maar de vis was het er niet mee eens. Wat er ook geprobeerd werd, de jongens vingen niets. Zelf ving ik er met veel moeite vier van rond de 15kg. Daarom verkasten we naar een verder gelegen stek waarvan ik weet dat de stroming op dit moment in het getij heel anders loopt. Ook hier toonde de visvinder veel vis en met spanning vertrok het aas richting bodem. Bingo! meteen stonden alle hengels krom. Allemaal mooie meter vissen waarvan de meeste tussen de 10 en de 15kg met diverse uitschieters van 18 en 19kg kwamen boven. Zo zie je weerom wat echte kennis van het gebied kan doen. Dat maakt het verschil tussen vangen of niet!

P1100800
P1100801
Jan ving zijn eerste twintig plusser met een kabeljauw van 21kg waarvan de foto helaas mislukt is vanwege tegen de zon in gefotografeerd.
P1100797
P1100803
P1100807
Welkom in de +20kg club.

Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *