Sørøya Live. Nieuw pr voor Patrick, 29kg.

Gisteren konden we er niet uit vanwege teveel wind. Vandaag was het mooi weer en er werd meteen koers gezet naar mijn favoriete stek. Daar aangekomen bleek het dat dit een goede keuze was. Het scherm van de visvinder liep mooi vol en de hengels stonden al snel krom. Meestal vissen van tussen de 15 en de 20kg en uitschieters tot ver over de 20.IMG_1138Patrick verbeterde zijn pr met een kabeljauw van 29kg en ving er nadien nog eentje van 21.
IMG_1110IMG_1113
P1000199Joseph ving er twee boven de 20 welke beiden 23kg wogen.
IMG_1117IMG_1130IMG_1124jean Paul ving twee x 27kg, eentje van 26 en vervolgens nog eentje van 22kg. Samen 102kg dus.
IMG_1132Benny ving er eentje van 25kg.
Er werd vandaag veel, zeer veel vis gevangen. licht geschat werd er minimaal 1100kg terug gezet. En dit tijdens slechts 1 drift waar we constant boven de vis zaten.

Marc

 

7 reacties op “Sørøya Live. Nieuw pr voor Patrick, 29kg.

 1. Op naar de dertig nu, dat moet toch kunnen hé. Dan kan je mij bij thuiskomst ook eens optillen. Je zou voor minder rugpijn krijgen hé Jean Paul. Hou jullie recht op de boot.

 2. Patrick heeft den dikste. …….

  Yo de mannen,
  Voor alle duidelijkheid voor het geval er mensen van Antwerpen dit lezen, het gaat hem NIET over de nek! En voor alle anderen. ….NEEN daar gaat het ook NIET over!!!!
  Het gaat hem over VIS!
  Jullie zullen dus vandaag wel een fantastisch avontuur beleefd hebben, geniet ervan met zijn allen! Proficiat aan Patrick en alle vangers. (Klinkt toch wat raar, niet?)
  Voor morgen wensen we jullie evenveel amusement en succes.
  Groetjes,

  Marc en Cyrilla

 3. Hé mannen, da hedde goe gedaan allemaal.
  Het weer zag er ook prachtig uit.
  Doe zo verder.

  Groetjes van de Rik en Frieda

 4. ACH JAEN PAUL EN CO GENIET ER VAN WAND HET ZO VOOR BIJ EN ALS JE KUNT BRENG EEN STUKJE MEE VOOR CH EN MIJ PRO PATRICK DAT IS ANDERS DAN MET DE HOND GAAN WANDELEN EEN BEETJE MEER GEWICHT ACH JAEN PAUL GROETEN VAN HERMAN

 5. Proficiat Patrick en Jean-Paul,zo’n grote vissen , de volgende is een nieuw record he, dat zal er nog van komen denk ik! De vissen worden alle dagen dikker en dikker!
  N’een echte visser overdrijft meestal wanneer hij vis gevangen heeft, maar hier moeten we het wel geloven he .We kunnen er niet naast kijken zo ’n grote vissen
  Doe zo voort en ’t amusement nog
  Jos en Rita

 6. Hi mannen,
  Proficiat, het blijft maar voort gaan in stijgende lijn! Geen vijgen na Pasen, maar dikke vissen voor Pasen. Het lijkt wel op de wonderbaarlijke visvangst. Geniet er nog maar een paar dagen van met zijn allen. Wij zien er al naar uit wie het volgende record gaat vastleggen. Patrick wij duimen alvast voor jou!
  Groetjes aan allen,

  Marc en Cyrilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *