Sørøya Live

Vandaag was het niet alleen prachtig weer, ook de vangsten waren gewoonweg fantastisch.
Het was de laatste visdag van deze groep, een dag welke ze niet snel gaan vergeten.
Opnieuw koersten we richting favoriete stek en onderweg zag ik reeds een mooie school met vis welke het zeker waard was om te proberen. Ja hoor, direct kromme hengels, mooie vissen, allemaal vissen van rond de 15kg. De een na de andere kwam aan boord, aan vis geen gebrek, maar allemaal dezelfde soort. Gezien we reeds zoveel tegenslag hadden met het weer wilde we vandaag alles op alles zetten om nog een paar twintig plussers te vangen. 10 Minuutjes en twintig vissen later besloten we om zonder tussenstop verder naar ons doel te gaan. Hier aangekomen liep het scherm van de visvinder vol en vol verwachting gingen de Crazy Daisys richting bodem.
Foto 03-04-14 om 15.21Foto 03-04-14 om 15.14
Foto 03-04-14 om 15.20 (1)Foto 03-04-14 om 15.17
De Crazy Daisy van Geert werd reeds bij het zakken gegrepen en deze lande 5 minuutjes later een dikke vette kabeljauw van 28kg. De kabeljauw van Geert was nog maar net terug gezet of Henk stond er met eentje van 23kg te pronken welke vol op een Hardbait geknald was.
Foto 03-04-14 om 15.18Foto 03-04-14 om 15.20
Het feest ging maar door, zakken en hangen de ganse tijd. Geen enkele vis onder de 15kg en op drie uurtjes werden er 13 stuks boven de 20kg gevangen waarvan Geert er twee van 28, eentje van 26 en eentje van 23 ving. Een mooiere afsluiter van de vakantie kan men niet dromen.
Marc

4 reacties op “Sørøya Live

 1. Geweldig dat in een mooie dag je vakantie zo,n wending kan krijgen. Het mag duidelijk zijn dat jou kennis van de omgeving en de beste stekken het verschil maken.
  Elke dag kijk ik even snel op de site, lees ik het live verslag en geniet ik van de foto,s. Een echte aanwinst
  Dank Marc

  Groet,
  Joop

  1. Dat is de bedoeling van de site Joop, een eerlijk en realistisch verslag incl wat foto´s ( bewijzen) van de vangsten.
   Ik ga echt niet verkondigen dat ik de beste ben, maar het is wel zo dat ik gemiddeld 200 dagen per jaar op het water zit.
   Niet op diverse locaties maar enkel hier op Sørøya. Ik moet het niet via via horen, hier hebben we geen gidsen welke slechts een paar weken ter plaatse zijn. Ik ben hier het ganse jaar door en heb ik de kans ga ik vissen. Dit maakt idd het verschil.

  1. Ben ik blij mee Henk. Zoals je ervaren hebt doe ik mijn uiterste best om de biggetjes er aan te hangen. Lukt dat dan is ook mijn week geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *