Sørøya live, 32kg-28 kg-24kg-23kg-22kg.

Toen we vanochtend op weg waren naar mijn favoriete stek liep plotseling het scherm van de visvinder vol met vis. Te gek om hier voorbij te varen. Meteen verdwenen Crazy Daisy. Big Bob en Cutbaits richting bodem en ook meteen stonden alle vier de hengels krom. Gezien het slechts 69m diep was en we de grote jongens de laatste tijd tamelijk diep vangen was ik benieuwd welk formaat er zou bovenkomen. Alle vier waren het vissen van tussen de 10 en de 15kg, groot genoeg om hier verder te vissen.IMG_0428Foto 06-04-14 om 16.40
En ja hoor de tweede vis welke Ivan ving was er eentje van 22kg. Deze ging vol op de Crazy Daisy. Ivan is voor het eerst in Norge en na slechts tien minuutjes vissen haakte deze reeds zijn gedroomde twintig plusser. Proficiat Ivan.
Vijf minuutjes later was het de beurt aan Joery, deze was in de zomer reeds op Sørøya en ving toen een heilbot van 26kg en had nu als doel een kabeljauw van over de dertig kg te vangen. En wat denk je? jawel, de weegschaal toonde hele 32kg. Missie geslaagd.
Foto 06-04-14 om 16.33Foto 06-04-14 om 16.39
Helaas trok de wind na een half uurtje vissen aan en moesten we een stekje in de luwte zoeken. Het was ff zoeken, maar na dat we een paar x verkast hadden vanwege te kleine vissen vonden we opnieuw een school met mooie vissen waarmee we ons goed konden amuseren. In het totaal vingen we vandaag 4 vissen van over de twintig en eentje van over de dertig. Niet verkeerd om te beginnen. Opvallend is dat de dikste vissen 32kg en 28kg gevangen werden door Joery welke uitsluitend met een Big Bob vist.
Foto 06-04-14 om 16.34Foto 06-04-14 om 16.39 (1)
Mark, jawel er is nog een Mark aan boord, viste met een cutbait en ving enkel vissen van bovenstaand formaat. Mooie vissen maar wel de kleinste van de dag.

Marc

 

5 reacties op “Sørøya live, 32kg-28 kg-24kg-23kg-22kg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *