Sørøya Live: Marc heilbot 25kg, Wim heilbot 28kg.

We hoopte op wind en dat was wat we kregen. Een beetje teveel zelfs, wat maakte dat we zeer snel over de stekken dreven. Stek nr 1 werd snel helemaal uitgekamd en Mark was eerst aan de beurt met een heilbot van 25kg.
Foto 16-07-14 om 19.07Op stek nr 2 was het Wim welke er eentje van 28kg wist te verzilveren en Mark verspeelde er een hele grote vanwege lijnbreuk. Deze had gisteren in de war gezeten met Olivier en waarschijnlijk was daar de dynema beschadigd geraakt. Met als gevolg ” weg heilbot”.
Foto 16-07-14 om 19.08Wim met 28kg heilbot.

Morgen is het de laatste dag voor deze groep. We gaan in ieder geval proberen om er nog een paar bij te vangen.

Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *