SØRØYA FISHING HEILBOTFESTIVAL 2015

 

11069213_1425624341081954_2011661391_o
foto: Siu de Moor

In de periode 28/08 – 04/09 is de stroming het beste en maken we het meeste kans om opnieuw tot de verbeelding sprekende heilbotten te vangen.In de genoemde competitie periode mag er gevist worden zoveel en zolang als een ieder wil. Hierbij zijn alle aassoorten met uitzondering van levend aas toegestaan.

Voorafgaand aan de competitie word aan alle deelnemers op vrijdag 28 augustus om 10u in het Hasvik Hotel een gratis ontbijt aangeboden en een gezamenlijke voorlichting gehouden.
Tijdens deze”briefing” word uitvoerig ingegaan op de “Hot Spots” waar op dat moment de meeste heilbotten worden gevangen. Alsmede de meest effectieve vangsttechnieken en aassoorten zullen behandeld worden.En om deze technieken in de praktijk om te zetten kan er desgewenst van elke groep 1 pers samen met mij mee op de Stella Polaris. Beginnende met de nieuwkomers en max 3 pers per sessie.

altAo24l4Dumc6rIxehwNHjgnIZUXJ3qa3VQHwK6TMZBqb6
Winnaar Sørøya fishing heilbot festival 2014

Cath & Release
Het Sørøya Fishing Heilbot festival 2015 word georganiseerd met het Cath & Release principe als uitgangspunt. Het zou mooi zijn als hier zoveel mogelijk aan word meegewerkt maar dit is iets wat ieder voor zich zelf moet en kan beslissen.
Om mee te tellen voor de wedstrijd moeten alle vangsten de minste maat van 80cm hebben en goed gedocumenteerd worden.

P1070932 (3)
Dit houd in, drie scherpe digitale foto’s waarop op eentje de ganse vis + meetlint goed te zien is. Eentje waarop ingezoomd word op het meetlint zodat de afmeting goed te zien is en eentje van de visser + vis.
Voor het meten van de vis worden er lintmeters beschikbaar gesteld welke alle 10cm van kleur veranderen en voor degenen welke benieuwd zijn naar het gewicht kan achteraf de daarvoor bestaande tabel worden geraadpleegd.

DSC_4327
Winnaar Sørøya fishing heilbot festival 2013
Winning The Competition.
De winnaar van het Sørøya Heilbot Festival 2014 zal zijn degene welke de langste heilbot weet te vangen. Deze kan samen met zijn ganse groep gratis deelnemen aan het Sørøya Fishing Heilbot Festival 2015. Dus niet enkel de winnaar maar de ganse groep van 6 pers krijgen gratis de accommodatie en twee boten ter beschikking tijdens het festival 2016. Verder krijgt de winnaar nog diverse andere prijzen welke beschikbaar gesteld door onze sponsoren. Al bij al een hoofdprijs van 4500 euro.

P1080867
Overzicht prijzen pakket 2014, dit word verdubbelt in 015

Dank zij onze genereuze sponsoren hebben wij opnieuw een prijzen pakket ter waarde van meer dan 10000 euro te verdelen onder de winnaars.

P1080962

Dagprijzen.
Niet enkel de 10 langste heilbotten ontvangen een prijs. Iedere dag omstreeks 20u word er in het Hasvik Hotel een prijs uitgedeeld voor de langste heilbot van de dag.

Prijzen buiten Heilbot categorie.
Naast de heilbotten zullen er ook diverse andere grote vissen gevangen worden. Daarom hebben wij ook een mooie prijs voor de langste vis zijnde niet heilbot en ook een mooie prijs voor de leukste foto.
Herinneringsprijzen.
Als mooie herinnering voor deelname aan het Sørøya Fishing Heilbot Festival 2015, krijgt iedere deelnemer een speciaal voor het festival ontworpen Zeevissport & Sørøya Fishing T shirt en een Havfiske / Sørøya Fishing pet als aandenken.
Tevens zal een DVD samengesteld worden met de foto´s van de vangsten en overige impressies van het festival voor elke deelnemer.
IMG_3603
Reis en deelname informatie.
Het Sørøya Fishing Heilbot Festival 2015 zal doorgang hebben bij een minimum deelname van 25 personen. Het maximum aantal deelnemers is 60 personen.
De kosten voor deelname aan het Sørøya Fishing Heilbot Festival 2015 bedragen €650 per persoon. Bij dit bedrag is inbegrepen logies, boot en het diner tijdens de prijsuitreiking en slotavond op donderdag 11 september.

P1080875
Bijkomende kosten die hierbij niet inbegrepen zijn, brandstof voor de boten, vismateriaal, eten en drinken tijdens het verblijf op Sørøya, de alcoholische dranken tijdens het diner bij de prijsuitreiking en de kosten voor de heen en terugreis.Uiteraard is Marc Van Roie tijdens het evenement dagelijks aanwezig.

Voor vrijblijvende informatie of verdere vragen, neem contact op via:
info@soroya-fishing.com
soroyafishing@gmail.com
Of telefoneer +47 99346673
Met vriendelijke groeten,
Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *