Sørøya Live, kabeljauw 21 en 22kg.

Vandaag arriveerde Anderé Claes & Co. De jongens zijn met de wagen en kwamen met de eerste ferry op Sørøya. Na het nuttigen van een heerlijk ontbijt in het Hasvik Hotel en na dat de jongens hun intrek hadden genomen konden we rond 13u een eerste x uitvaren. Gezien de dag reeds zo ver gevorderd was besloten we om niet al te ver te varen en het onmiddellijk te proberen zodra we wat vis op de visvinder zagen. Direct buiten de haven verscheen er reeds een leuk schooltje en de shads gingen overboord. Toon ving meteen een gulletje van rond de 10kg, niet groot wel een leuke start. Alex deed het beter want deze ving na tien minuutjes een mooie lange kabeljauw van 140cm en 21kg. De kop was er af, de eerste 20 plusser was een feit.

P1100647
Vervolgens werden er aardig wat vissen van tussen de 8 en de 15kg gevangen en Toon welke de eerste vis gevangen had sloot de dag af met een kabeljauw van 22kg. Deze was bijlange niet zo lang als die van Alex, maar wel mooi rond.
P1100648
De weersverwachting voor morgen ziet er niet al te best uit, zien we morgen wel  of het klopt.

Marc

Eén reactie op “Sørøya Live, kabeljauw 21 en 22kg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *